CAMPANIE. Cumpără o fotografie și ajută victimele cutremurului din Nepal

Cutremurul devastator din Nepal, care a provocat moartea a peste 7.000 de oameni, dar și enorme pagube materiale, i-a unit pe cei dornici de a oferi ajutor nepalezilor. Printre ei se numără și jurnalista de origine lituaniană Berta Tilmantaitė.

Berta vrea să ofere sprijin financiar țării și oamenilor afectați de cutremur, astfel că s-a hotărât să scoată la vânzare fotografii realizate de ea în Himalaya. Banii primiți vor fi în totalitate donați către organizații de caritate care se ocupă de problemele actuale din Nepal.

Jurnalista mărturisește că fotografiile au fost făcute acum doi ani, într-o expediție în Himalaya, care a durat trei săptămâni. Totodată, jurnalista a spus că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit de-a lungul vieții, potrivit Bored Panda.

„Este extrem de trist să vezi imagini cu țara devastată. Dar oamenii de munte sunt puternici ca însuși munții, vor supraviețui și vor continua să trăiască”, a spus Berta.

Dacă doriți să cumpărați fotografiile jurnalistei, puteți intra pe site-ul art.tt/kdb. O fotografie costă 56,23 de lire sterline. În galeria de mai sus puteți admira doar câteva dintre aceste imagini spectaculoase. Unele fotrografii surprind oameni simpli și copii fericiți, care habar nu aveau ce dezastru urma să aibă doi ani mai târziu.

Citește și: VIDEO. Momentul în care avalanșa a lovit tabăra de bază de pe Everest

Citește și: FOTO. Ce a rămas în tabăra de bază de pe Everest, după ce a fost lovită de avalanșă

Citește și: CUTREMUR EVEREST. Seism devastator în Nepal. 14 alpiniști și alți 2.000 de oameni au murit

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*