Brașovenii pot ajunge la mare în doar 6 ore

Brașovenii pot ajunge la mare în doar șase ore, datorită unui tren privat al companiei Regiotrans. Biletul costă 70 de lei pentru adulți și 35 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani călătoresc gratuit. Trenul circulă în perioada 20 iunie – 9 septembrie, cu plecare din Brașov la ora 6:16 și cu plecare din Constanța la ora 18:15. Vagoanele sunt dotate cu aer condiționat și wi-fi gratuit. Biletele sunt disponibile la punctele de vânzare din rețeaua Regiotrans, precum și online, la www.regiotrans.ro.

Zăpadă ca-n povești în Bucegi

În weekend, în Bucegi a nins ca-n miezul iernii, iar 20 de turiști au cerut ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță la cabane. Sâmbătă dimineața, la Vârful Omu au fost înregistrate zero grade Celsius, iar zăpada măsura 20 de cm, conform tvpartener.ro.

Transalpina rămâne închisă

Transalpina rămâne închisă și reprezintă un pericol pentru șoferi, deoarece pe mai multe porțiuni nu au fost făcute marcaje rutiere și nu au fost montați parapeți de protecție, conform Digi24. Șoferii care circulă pe un drum închis riscă să primească o amendă de până la 680 de lei.

 

   Citește și: Voluntariatul, recunoscut ca experiență profesională

 

   Citește și: Cum poți raporta tăierile ilegale de păduri

 

62c   Citește și: Heliport și terasă suspendată: Guvernul norvegian vrea să investească în Crucea Caraiman

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*