Când ne gândim la BMW, ne gândim la o mașină germană de top, cu tradiție și cu un preț pe măsură. Nu toți știu, însă, că BMW produce și biciclete pentru cei îndrăgostiți de brand și de calitate.

BMW a prezentat noua gamă de produse pentru anul în curs, iar în gama oferită se află și un full suspension pentru All Mountain. Bicicleta este echipată cu un sistem de transmisie Shimano XT și cu amortizoare de la Fox, fără a se preciza modelul.

Compania nu oferă detalii nici despre frânele hidraulice pe disc sau alte componente, însă bicicleta este dotată cu roți Crank Brothers.

Cadrul hidroformat este din aluminiu, iar greutatea este de 13,4 kg.

Prețul? Ca pentru o bicicletă BMW: 2.995 de euro. Un preț cam piperat, comparativ cu cel al unei biciclete echipată asemănător, produs de o firmă care nu știe să producă altceva decât biciclete, însă, pentru unii cumpărători, emblema BMW face toți banii.

Peste 60 de ani de tradiție

Pentru BMW, bicicletele au devenit, de ani buni, o afacere profitabilă, iar paleta de opțiuni este din ce în ce mai variată. Producătorul bavarez are o experiență de peste 60 de ani în fabricarea bicicletelor, iar în anul 2011 a ieșit pe piață cu un model inspirat de divizia M.

Deși prețul unei astfel de biciclete este de ordinul miilor de euro, nu trebuie să uităm că un astfel de produs nu este fabricat, neapărat, pentru românul cu venituri medii, ci, mai degrabă, pentru germanul, francezul și italianul din clasa de mijloc sau din high class, care mănâncă și respiră BMW. Publicitatea și marketingul își spun cuvântul, iar ideea de atașament față de un brand a depășit faza brelocurilor, șepcilor și a machetelor de pe televizor.

4 articol(e)

Comments

comments

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*