Deși e luni, avem ce povesti:

Accident grav cu ATV-ul, la Padina

Un turist a fost transportat, sâmbătă, cu elicopterul SMURD la spital, după ce ATV-ul cu care circula pe un drum forestier s-a răsturnat, conform tvpartener.ro. Accidentul a avut loc în zona Lăptici din Masivul Bucegi, iar prietenii turistului au cerut ajutorul salvamontiștilor dâmbovițeni, care au acordat primul ajutor celui accidentat.

Se circulă pe Transfăgărășan

Deși este închis, în mod oficial, până la 1 iulie, Transfăgărășanul este practicabil. Așă că echipați-vă corespunzător, scoateți bicicleta din casă sau motocicleta din garaj și mergeți la Bâlea, pentru că nu se știe dacă tunelul ce leagă Transilvania de Muntenia va rămâne deschis și în zilele următoare. Mai multe detalii ne oferă cei de la PeMotoare.ro.

Interviu cu Valeriu Tomescu

Valeriu Tomescu este antrenorul Contantinei Diță, singura campioană olimpică la proba de maraton a României, și știe totul despre atletismul de anduranță. Într-un interviu pentru alerg.ro, Valeriu Tomescu a oferit câteva sfaturi celor interesați de alergare. Ideile împărtășite de el pot fi utile atât pentru alergătorii profesioniști, cât și pentru începători.

O nouă carte în Colecția Verde

Editura ”România pitorească” a publicat, recent, o nouă carte din Colecția Verde: ”Alpinism în Cheile Bicazului”, scrisă de Ferenc Wild.

Coperta Alpinism in Cheile Bicazului

 

39a   Citește și: Iubitorii camerelor GoPro au o nouă jucărie

 

39b   Citește și: Cardul Biciclistului: un card de reduceri pe care îl reîncarci pedalând

 

39c   Citește și: Un nou traseu a fost marcat în Munții Piatra Craiului

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*