Cauți piese de echipament de munte pe care le poți cumpăra ieftin în acest moment? Te înțelegem, mai ales că și noi ne ghidăm după zicala cu „vara sanie și iarna car”.

Luna martie și chiar luna aprilie reprezintă o perioadă propice pentru chilipiruri, când poți achiziționa piese de echipament de munte la prețuri derizorii. Sau, în orice caz, mult mai ieftine decât în plin sezon.

Acestea ar fi lucrurile pe care le poți cumpăra la prețuri reduse în această perioadă a anului:

  1. Geci de schi

Evident, sezonul s-a încheiat în România, așa că prețurile jachetelor de schi se găsesc pe piață la prețuri reduce. retailerii se gândesc, deja, la lichidările de stoc, așa că-ți fac cu ochiul cu tot felul de oferte tentante. Am găsit aici câteva geci de schi de la Bergans și Hannah cu prețuri reduse cu până la 40%.

2. Geci hardshell

Ne așteptam la asta și iată că am avut dreptate. Jachetele de munte de tip hardshell au prețuri mai mici primăvara decât în miezul iernii, așa că n-ar fi o idee rea să cumperi una acum, mai ales dacă știi că ai nevoie de ea la un moment dat.

Citește și: Îmbrăcăminte de corp pentru hiking. Materialul ideal și raportul optim cost/beneficiu

3. Pantaloni de schi

La fel ca în cazul gecilor de schi, și pantalonii pentru pârtie tind să aibă prețuri tot mai mici. Deși se mai poate schia în anumite stațiuni din Europa, sezonul de schi a apus, iar magazinele vor să scape de produsele pe care nu au reușit să le vândă. Și cum te vor convinge? Evident, scăzând prețurile până la derizoriu.

4. Saci de dormit de iarnă

Pentru că… vine vara, iar primăvara a sosit deja! Dacă vrei un sac de dormit de iarnă, este timpul să scormonești prin magazinele online. O să fii surprins de câte oferte ți se flutură pe monitor.

Citește și: 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*