Pentru pasionații de mountain biking, pedalatul pare a fi un adevărat mod de viață. Pentru unii dintre ei, însă, totul se încheie atunci când se întorc acasă, iar partenera îi pune să se descalțe la ușă, după ce au spălat bicicleta în fața blocului sau au lăsat ”mizeria” în garaj.

Uneori, viața-i nedreaptă, însă putem să o facem frumoasă, mai ales dacă pasiunea se transformă, cu adevărat, într-un mod de viață în doi.

Avem câteva motive pentru care ar trebui să te cuplezi cu o ciclistă, dincolo de posibilitatea de a petrece weekend-ul în doi, pe un traseu de MTB:

1. Pantalonii pentru bicicletă o fac să arate incredibil de bine.

2. Ciclistele sunt mai inteligente. Conform unui sondaj Mindlab, pasionații de ciclism sunt percepuți ca fiind cu 13% mai inteligenți decât ceilalți. Iar inteligența e sexy.

3. Sunt bune la inimă. Conform aceluiași sondaj, cicliștii sunt percepuți ca fiind cu 10% mai deschiși către acțiuni caritabile decât non-cicliștii.

4. N-o să te lase singur la bătrânețe. Dacă nu sunt loviți de o mașină sau nu alunecă într-o prăpastie, cicliștii trăiesc, în medie, cu 6,3 ani mai mult decât cei care nu pedalează.

5. Sunt îndemânatice. Dacă reușesc să schimbe singure o cameră la bicicletă și să ungă lanțul, suntem siguri că vor ști să schimbe și un bec.

6. Nu sunt leneșe. Ar fi și culmea.

7. Au o bună condiție fizică. Iar asta contează pe toată distanța dintre dormitor și traseul de MTB.

8. Cu astfel de părinți, copiii voștri nu vor deveni obezi.

9. Sunt mai sănătoase. Conform unui sondaj al Rețelei Naționale britanice de Ciclism, pasionații de biciclete se îmbolnăvesc de două ori mai rar decât cei care nu pedalează.

10. Pentru că meriți.

 

10aCitește și: VIDEO: Cum arată coborârea de Downhill a unui campion, filmată de pe cască

 

10bCitește și: FOTO: A apărut o nouă bicicletă de munte pentru femei

 

10cCitește și: MTB vs. BMX vs. Fixed Gear vs. Cursieră. Care bicicletă este mai rapidă în pantă?

 

 

Comments

comments

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*